søndag 17. oktober 2010

I'm back!

Eg er tilbake fra en lang lang bloggpause. Dagane har vore fylte med skule og jobb, og det har vore veldig lite tid til alt eg egentlig har lyst til å gjere, til dømes trening & blogg. ;)Eg er endelig i gong med bloggchallengen, men ligg jo laaangt bak alle dei flinke bloggjentene etter masse tullball med sensoren. Torsdag kom eg i gong, og det vart nærmare 2 mil i helga. I dag fekk dei stive beina mine rista litt laus med Zumba, og det gjorde godt! :) No er eg klar for enda fleire kilometer neste veke. :)

På sjølvaste epledagen ga våre snille husvertar oss ein stooor pose med gode norske epler, så i kveld blir det eplepai til vår faste søndagssyssel; Åndenes Makt.

Ha en fin kveld fint folk

10 kommentarer:

 1. Så flink du er til alt da! Skikkelig superwoman. Dumt at ikke alt alt ikke alt ble registert da, men det viktigste er jo å delta om man ønsker det;) Lykke til videre på løpeturen!

  SvarSlett
 2. mm, eg åt og eplepai idag :) kjempegodt!

  SvarSlett
 3. Jippi, har savna deg litt her inne i blogglandia :) Flinke du som løper, tror ikke jeg er skapt for løping, derfor heier jeg på dere som løper :D

  SvarSlett
 4. Yey! Jeg har lagt merke til at du har tatt innpå de siste dagene :) Jeg satser på en bra løpeuke her også, har vært litt slapp i det siste!

  SvarSlett
 5. Så bra! jeg har vært kjempedårlig på løpinga den siste tiden. Jobber med å variere treningen min mest mulig, så da er det ikke like enkelt å få inn så mange kilometer på mølla! tenkte jeg skulle prøve meg på litt løping i morgen, men er så syko stiv og støl etter en bodypumptime på treningsenteret på FREDAG! hahahaha!

  SvarSlett
 6. Så kjekt du e tilbake, har vore stille fra deg ei stund no. Men av og til må enn jo berre ta seg en pause og prioritere andre ting. Flinkis som springe og trena så bra da, litt misunnli, kunne godt tenke meg å begynne å sykle igjen. Og det skal eg, men tida strekk ikkje til heilt enda. Og om du ikkje har fått d me deg, eg har ny blogg (på blogspot faktisk!). Gler meg til å lese meir frå deg;)

  SvarSlett
 7. hehe takk for deet! ;) Koselig at du er tilbake igjen!!!

  SvarSlett
 8. Wiii, gøy at du blogger igjen :) Henger et godt stykke bak jeg også, men nå er forkjølelsen borte og jeg er klar for å løpe til krampa tar meg :) Heia oss :)

  SvarSlett
 9. MK: Langtifra superwoman, skal eg fortelle deg ;) Må presse meg sjøl til å trene nesten kvar gong!

  Karoline: Min eplepai kunne vore bedre, hehe, men som første forsøk var den godkjent ;)

  Siv Annette: Kjekt å høyre! Føler ikkje at eg er skapt for å springe eg heller, men eg gjer no eit lite forsøk - så får vi sjå korleis det går ;)

  Martine: Ja, må prøve å komme meg ut så ofte som mulig for å henge med dåkke flinkisane! ;)

  Kayso: Prøvar å variere litt eg òg, men då får eg så dårlig samvittighet for challengen ;) Kjenner til den gangsperra etter BP, er enkelte gongar eg ikkje har klart å gå i trapper ei veke etterpå ;)

  Monica: Du får skaffe deg ei sykkelvogn til Noah når han blir litt større, og ta han med ut på sykkeltur :) No har eg lagt bloggen din til i lista på på sida her! :)

  Ainur: Takktakk søte :)

  Ida Talette: Heia oss ja ;) Eg får prøve så godt eg kan å ta innpå deg og resten av den spreke gjengen her :)

  SvarSlett
 10. Her kommer endelig et lite spor fra meg igjen, jeg beklager virkelig at jeg har vært fraværende på det holdet i det siste.. Men ser jo ut som du forstår akkurat det :) Desverre rekker ikke tiden alltid til.. Fy som tida flyr, spesielt med full jobb (som gjerne blir overtid).. Jaja, flinke er vi ;)
  Velkommen tilbake til deg! Legg gjerne ut eplepai-oppskrift, det hørtes kjempe godt ut!

  Du er fin fin!

  SvarSlett

 
Blogglisten