tirsdag 10. august 2010

Preikestolen (604 moh)

Er fortsatt ein smule sliten i beina etter ei veke med mange kilometer i joggeskoa. Laurdag hadde vi ein finfin tur til Preikestolen, men må innrømme at det vart litt hardt for beina mine. Ikkje berre-berre å holde følge med to overtrente toppidrettsutøvarar (nesten iallefall). ;)


Estimert tid éin veg er 2 timar, men vi brukte 1 time og 15 min på turen opp, og litt mindre nedatt. Eg syns det var (meir enn) bra, sjølv om enkelte meinte at vi tok det rolig (?!?), og kunne ha klart det raskare. Jaja. Fjelltur er kosetur for meg, ikkje treningsøkt. ;)


Deilig var det iallefall å nå toppen, og sjå den fantastiske utsikta. Litt skeptisk til å nærme meg kanten, så dette var vel det nærmaste eg var. Enkelte var tøffare enn andre, eg fekk litt angst av å sjå turistane som sat og dingla med beina utfor kanten i den sterke vinden!
 .
 

11 kommentarer:

 1. Så utrolig flinke dere var, jeg vil virkelig påstå at dere gikk kjapt! Jeg har aldri gått til prekestolen, men har sett bilder, og tror ikke jeg hadde gått på 2timer selv en gang ;)
  Tror det er første gang jeg har sett et bilde av deg her, så fin du er :)

  SvarSlett
 2. Sportygirl! Eg og kunne tenkt meg opp dit, men hadde holdt meg på god avstand fra kanten. Blir litt småsvimmel berre av bildet med deg på kanten (eller nært kanten da). Har ganske masse høgdeskrekk, men syns og at ei fin utsikt - d e lite som kan slå d, altså:)

  SvarSlett
 3. Ja,sånn tur skal være kos! Sånn tur BØR være kos for min del, syntes det var tungt å komme opp der. Tok sikkert laaang tid:)

  SvarSlett
 4. Siv Annette: Tusen takk :)
  Monica: Heilt enig! :)
  MK: Blir automatisk lettare å gå når det er kosetur ;)

  SvarSlett
 5. Iiik, så spreeek du er! Vet ikke om jeg hadde kommet meg opp der en gang jeg, hehe! Hadde værtfall aldri turt å gå mot kanten der. Tidenes høydeskrekk :P

  SvarSlett
 6. WOW! Utrolig stilige bilder!! Jeg har en drøm om å reise dit en gang.. Meen jeg hadde IKKE turt å stå så nærme kanten med min høydeskrekk..

  SvarSlett
 7. Der har jeg vært også, kjempefin tur!

  sv: Takk! :) Jeg starter visst på samme skole som deg om en uke jeg ;)

  SvarSlett
 8. sv: Jeg starter på reiselivsledelse :) Har lyst til å gå videre på master, men får se hva tiden bringer! Trives du eller?

  SvarSlett
 9. å guuuuud så høyt!! høydeskrekk.se!! hehe

  SvarSlett
 10. Wow.. dette har jeg alltid drømt om å gjøre!

  SvarSlett
 11. Så tøff du her! Ser herlig og fritt ut!

  SvarSlett

 
Blogglisten