torsdag 3. juni 2010

Halv pris på heile butikken!

Eg har tidligare skrive om det å jobbe i Stavanger sentrum, men dei siste dagane har eg jobba på Kremmerhuset på Norges største kjøpesenter, og det er jo enda verre! 

Ikkje nok med at ein går forbi alle dei fristande butikkane fleire gongar om dagen, ein får òg slike beskjedar over høgttalarane titt og ofte: "BikBok feirer i dag sommeren med halv pris på hele butikken". Halv pris? Heile butikken? Som musikk i mine øyre. ;)

Eg måtte jo så klart innom, berre ein liiiiiiiten tur. Og det var kaos, og det var kø. Ikkje heilt mi greie. Butikken var ganske utplukka, men eg klarte å få med meg bittelitt likevel.:)


To basic toppar til trening, in Swedish colors.


Og to tights i 3/4 lengd, marineblå og mørk grå. :)
Altså, ikkje nåke spennande, men basic er bra!

Tar på å jobbe kvar dag når en ikkje er vant med sånt. ;) Beina mine er ikkje laga for å trakke rundt på butikkgolv heile dagen. Føtene verker, og trening og husarbeid fristar lite. 
Derfor var det vannvittig godt å komme heim til nyvaska leilighet i dag -  heilt fantastisk!
Tusen takk, verdens beste kjæreste

5 kommentarer:

 1. Hurraaa for halv pris :) Hurra for kjempesnill kjæreste som vaskar :) Hurraaa for helg :)Ha ei strålande helg Henris mi :)<3

  SvarSlett
 2. Hehe, man slipper da aldri unna dette konsumeringspresset! Dermed er det godt at det er salg i blant, så sitter man i hvert fall igjen med følelsen av å nesten ha tjent penger på å shoppe. Vinn-vinn? :)

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 3. nice, eg lika salg og tilbud! ;) kos deg i helga:)

  SvarSlett
 4. Kvadrat er ikke Norges største mer så vidt jeg vet:S Synes de må bygge ut hehe. Tightser er veldig greit å ha! Singlette og sikkert;) Jeg og vil at streiken skal være over så jeg får jobba! Nyt det fint været og den reine leiligheta:D

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg kjenner til de fristelsene gitt ;) både når jeg jobbet på senter, og ikke minst nå som jeg jobber i en lavpriskjede selv.. Makan, det er jo nesten gibort-pris, da er det vel lov å unne seg NOEN ekstra? oioi, kan ikke tenke på alle de ekstra kjøpene.. Men gode har de vært, der og da ;) basictopper får man hvertfall aldri nok av, slik er det med den saken

  SvarSlett

 
Blogglisten