mandag 29. mars 2010

Klare for påske!

 

Mandag er vår faste handledag, så i dag har vi fått fylt opp kjøleskapet igjen. Har skeia litt ut (*kremt* 800 gr smågodt) sidan det er påske, må jo kose oss denne veka sjølv om vi må vere i storbyen. Ville aller aller helst vore heime og gått på ski, vore på hytta på fjellet, og møtt jentene mine til en påskefest eller to... Er faktisk første påska eg ikkje skal vere heime, det blir litt rart!

Her blir det derimot eksamensskriving, jobb og trening, men vi skal lage mykje god mat og få til ein liten påskefest her òg! ;) 


I dag har vi berre sove lenge, slappa av og nytt å ha undervisningsfri, og eg har baka en ny ladning med gode rundstykker til påskefrokostane. 

No skal eg snart til byen og møte Maren til en liten kaffi, før vi møter resten av Kremmerjentene på NB Sørensen for en bedre middag. :) 
Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Tusen takk:)

  Handledag faktisk:) Det skulle jeg ønske at jeg klarte også, vi gjorde det en stund, men jeg klarer aldri å planlegge middag for flere dager i strekk:P Gratulerer kjempemye med overstått:)

  SvarSlett
 2. Sjokolade, appelsiner og solo er skikkelig påske! :) Må vel komme meg ut litt seinere idag og påskehandle litt jeg også.. For en gang skyld skal jeg prøve å huske å handle inn før butikkene stenger.. ;)

  Det er bra du koser deg litt i mellom da! .) Hvis det er noen trøst så jobber jeg nesten hele påsken, så lite spennende som skjer her også!

  sv: ja synes den var helt perfekt jeg! :) Blir absolutt ikke ikke så dyrt for møbler på ikea - bortsett fra de trehellene.. Man treger så mange at det blir fort opp mot 2000 bare for de.. :S Men tror det gjør det utrolig mye koseligere her så jeg skal titte litt idag! ;)

  SvarSlett

 
Blogglisten