fredag 5. mars 2010

Greengate love

Det har vore stille på bloggfronten hos meg den siste veka. Delvis grunna naturlege årsaker, og delvis fordi eg er den største kløna i verden.
 
Då vi forrige torsdag satt på Gardermoen halve dagen, såg vi en episode Life Unexpected (som eg forøvrig anbefala på det sterkaste) for å korte ned på ventetida. På ein eller anna måte har eg då klart å legge igjen strømadapteret til PC'en ved gaten. Veldig irriterande og ei unødvendig ekstrautgift. Nytt adapter er iallefall bestilt, så no får eg berre håpe på bli lottomillionær for å få finansiert alle uventa ekstrautgifter som har kome den siste tida. Havna vel snart i luksusfellen eg òg, tar i mot donasjonar med takk! ;)

Eg nærmar meg med stormskritt min 26. (shit) bursdag og fekk ei koselig bursdagsgåve frå tante, onkel og søskenbarn når eg var heime i helga. Mine to første Greengate Latte koppar og ein søt liten boks fra samme serie! Kjærlighet ved første blikk.

Kan ein forresten nokon gong få nok koppar? Eg trur ikkje det... ;)

6 kommentarer:

 1. Åh greengate!! jeg ønsker meg alt i den serien! det er så fint og sjarmerende.. Life unexpected er helt fantastisk, har kommet meg til 5 episode.. Virkelig en serie det er verdt å se, og perfekt som kutte-ned-tid(sfordriv). Ha en finfin helg, Henriette! :)

  SvarSlett
 2. Ååå, de koppene er så fine! Har drukket kaffe av et eksemplar i dag, og kaffen smakte på forunderlig vis bedre?;)

  Og kjære deg, jeg føler meg deg i tapet av farmoren din... så trist. Det er så ufattelig og rart når noen nær deg blir borte. Håper du har mange gode minner å tenke tilbake på.

  Du kan absolutt bytte mandlene og hasselnøttene i sconesoppskriften min med solsikkefrø, det kommer til å bli knall! Pøs på med sesamfrø også, og kanskje valmuefrø hvis du kan spise det?

  Klemmer fra Marthe, som skal lage knekkebrødene dine en dag snart;)

  SvarSlett
 3. hehe. har litt dilla på sånne kopper jeg også :p Ikke det at jeg kjøper mange men har LYST til å gjøre det hver gang jeg ser en :P

  SvarSlett
 4. SV: Det er det så absolutt!:)

  SvarSlett
 5. De koppene er absolutt nydelige :) hehe, jeg har i hvertfall ikke nok kopper ;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk! Er veldig førnøjd :)

  Så fine koppar, blir mycket godare att drikke kaffe i sånna fina koppar!

  SvarSlett

 
Blogglisten