fredag 26. februar 2010

Utålmodig

Gårsdagens heimreise vart litt lenger enn venta, iallefall for utålmodige meg. Én time venting på Sola Lufthavn vart til to,  og 40 minutt venting på Gardermoen vart til tre timar. På grunn av drittsnøen i Stavanger vart flyet forsinka til Gardermoen, og vi kom TO minutt for seint til flyet. Snakk om uflaks! Ingenting som e så irriterande som å sjå at det står "gate closed" mens flyet står rett utfor døra. 


Som plaster på såret fekk vi matkupongar frå Widerøe, men kan ikkje sei at ei flaske vatn og en liten salat hjalp so mykje. Når ein ikkje kan ete kveitemjøl, er det ikkje så mykje flyplassane har å tilby. ;) Kunne gitt mykje for pizzastykkene til kjæresten, gitt. Men så slapp eg no dei ekstra karbohydratane då, takk Widerøe!
 

Siste tilskudd i sminkepungen, og verdens beste mascara, fekk eg kjøpt på liksom-tax-free'en på Gardermoen, så én positiv ting kom jo ut av ventinga. Hurra!

5 kommentarer:

 1. Den var veldig god også, kan anbefales ;)

  SvarSlett
 2. sv: hørtes ut som en god grateng det ja!:) Jeg skal nok lage noe litt mer kreativt neste gang :P

  Miste fly er kjiipt :( opplevd det nok 1 eller 10 ganger selv :P

  SvarSlett
 3. Så kjedelig å bruke masse tid på venting! Jeg har aldri opplevd å miste et fly, men grunnen til det er nok at jeg er så redd for å fly at jeg prøver å gjøre det så sjelden jeg bare kan ;)

  Godt dere kom dere vel frem da, på tross av snøvær :)

  SvarSlett
 4. Er det sånn maskara som fjernes med varmt vann? Jeg har hatt en sånn fra Clinique, som garantert er den beste maskaraen jeg noen gang har hatt!

  SvarSlett
 5. Inte kul och sitta på flygplatsen och vänta... Men det är ju alltid kul med lite sminkshopping... hihi :)

  SvarSlett

 
Blogglisten