lørdag 6. februar 2010

Skrivelørdag

Eg kan ikkje tenke meg en bedre måte å tilbringe lørdagen på. (Jo, eg kan det also...) Eksamen skal leverast tirsdag, og det vil seie at helga må utnyttast til sitt fulle. Men i kveld blir det vin og kos, så no må eg faktisk gjere en liten innsats for å gjere meg fortent til det.

Burde forresten vore mulig å låse PC'en til kun Word-bruk i eksamensperiodane, e så alt for mykje som frista meir enn skriving akkurat no...

3 kommentarer:

 1. Hurra, nå ble jeg glad! at du likte Jack! :D Ønsker deg en kjempe fin lørdag, Henriette.. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og tror du ikke kjæresten sto klar med vinglasset og biff i panna?! duogdu :)

  SvarSlett
 2. Hehe:) Jeg vet ikke helt om jeg tar det som et komplemang, men takk tror jeg:)

  Det skulle faktisk gått å låst den, jeg har en mappeinnlevering som skulle vert gjort også, men facebook og blogger er mye mer spennende:P

  SvarSlett
 3. Ja det skulle vært mulig å låse pc`n til word i slike stunder ;) Men jeg har på følelsen av at den det måtte være hadde falt for fristelsen og låst den opp igjen! Håper det går fint med skrivingen din.. tenker det blir godt å levere på tirsdag :) Ser ihvertfall ut som du har det koselig der du sitter da!

  SvarSlett

 
Blogglisten