lørdag 13. februar 2010

Dagens fangst

Eg er veldig glad i jobben min på Kremmerhuset, og spesielt no når vi har inne så utrulig masse fine ting. Pengane svir i lommeboka, og små herligheter blir med meg heim både titt og ofte. 

Idag har desse to fine fått lov til å innta sofaen. Har hatt mørkelilla puter lenge, men no er eg blitt veldig glad i den støvlilla fargen! Godt å bytte ut det mørke med lyse, fine vårfargar. :)Eg falt forresten pladask for desse søte serviettane òg, så dei skal få vere med og feire fastelavn ilag med oss i måra. Og valentinsdagen. Og morsdag. Uten mødre. ;) 

I måra formiddag blir det Zumba, og etterpå må vi jo så klart fylle på igjen med kaloriar. Så da skal vi kose oss med deilige speltbollar med krem, og kanskje en bitteliten kopp kakao? ;) Eg gleda meg allerede!

Korleis skal du tilbringe søndagen? :)

10 kommentarer:

 1. Så utrolig søt du er som tipsa meg om fugleservietter! Kjempekjempefine- her må det hamstres! Kooos deg med speltboller og en STOR kopp kakao;)

  Klemmer på en lørdagskveld

  SvarSlett
 2. Kan tro pengene føles varme i lommeboken når du jobber på Kremmerhuset! Jeg finner alltid masse når jeg er innom og hadde jeg hatt muligheten skulle jeg shoppet pose på pose hver eneste gang :) For en fin butikk! Både putene og serviettene var veldig fine :) Morgendagen skal tilbringes nesten på samme vis som deg, med trening og boller.

  SvarSlett
 3. Kjempefine puter, likte fargen. I morgen skal jeg møte to venninner og sammen skal vi være publikum på Norske Talenter her i Trondheim:)

  SvarSlett
 4. Eg ELSKAR Kremmarhuset og hadde gått personleg konkurs om eg hadde jobba der :P Der er så mykje fint. Så vis gjerne ting på bloggen frå butikken ;) Søndagen skal eg tilbringe på ski, ski og ski som er min nye favorittaktivitet, og middag hos svigers. Happy valentine!! :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk! Fin blogg du har, og eg misunner deg arbeidet ditt :) Er også glad i Kremmarhuset og handlar der tidt og ofte...i Bergen :)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for kommentar på bloggen min! Jeg sjekket ut Barcelona-innlegget ditt på den gamle bloggen din, og fikk noen tips :) Vi skal være 3 netter, så det blir nok ikke tid til å utforske alt vi har lyst til. Men noe må vi da få med oss :) Så søt blogg du har forresten! Hilsen AM.

  SvarSlett
 7. Oj, jeg skjønner at det blir pengebruk når du jobber der ja. De har ALLTID mye fint og de putene har jeg også sett på;)

  Fin blogg du har forresten!

  SvarSlett
 8. Kremmerhuset har alltid mye fint. Er bare LITT misunnelig på jobben din der :)
  Fin blogg :)

  SvarSlett
 9. Her trengs det en våroppfriskning også. Kremmerhuset må beslkes skjønner jeg! Vil ha lilla og rosa jeg. Samboern er skeptisk. hehe!

  SvarSlett
 10. Ganske fornøgd med å jobbe der ja :) Alltid masse fint i butikken! :))

  SvarSlett

 
Blogglisten