tirsdag 2. februar 2010

Kakao i kulden


I dag har eg vore på koselig bytur med Magnhild. Deilig å kunne slappe av, gå på kafé og kose seg litt av og til. Og ikkje minst veldig kjekt å ha gode venninner i nærheten. Fekk kjøpt bursdagsgave til en liten (?) bror og en søt cardigan til meg sjølv. Stavanger e dekka av snø, og no er det så kaldt at det ikkje ser ut som det skal forsvinne med det første heller. Godt vi kan kose oss inne i kulden, no er det kakao og Frustrerte Fruer på gang. Ha en fin kveld du òg! 

4 kommentarer:

 1. Åh, den koppen der skulle jeg gjerne hatt foran meg nå, her jeg sitter og ser ut vinduet på den vemmelige snøføyka! Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Mmm... kako og frustrerte fruer, kan det bli bedre? jeg ble helt i fyr og flamme da jeg merket at det begynte igjen i går. Koser meg så med den serien:) Og ekstra kos blir det med sjokolade i koppen.

  Kjenner meg forresten igjen i det du skriver under her. Liker å sitte leeenge ved bordet om morgene og bare kose meg. Og så ut på tur! Herlig:)

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 3. Nam! Som om jeg ikke var godtesyk nok fra før...

  SvarSlett
 4. Frk. Fosli: Herlig å sitte inne når d snør som verst ute :)

  Marthe: E såå kjekt at frustrerte fruer e begynt igjen, sjøl om det betyr at eg må vente leeenge til fortsettelsen av Grey's Anatomy ;)

  Eva: En kopp kakao om dagen, er godt for magen ;)

  SvarSlett

 
Blogglisten