onsdag 17. februar 2010

Pakkeglede


Sitte her begravd i papir, forelesningsnotatar, permar og bøker. Ikkje akkurat drømmesituasjonen, men eg klagar ikkje. Har god tid (inntil vidare) og har ikkje tenkt å begynne å stresse før imårra. ;)

Postmannen hadde med seg en liten overraskelse til meg i dag, pakkar og brev (som ikkje er rekningar) er alltid hjertelig velkomne i postkassa vår! 
Inni pakken låg dei nyyyydeligaste selbuvottane som verdens finaste kjæreste bestilte til meg til jul. Og no er dei ferdig strikka, heldigvis før sommaren kom. ;) Fargen? Lilla -  så klart! Så no kan vi gjerne utsette våren litt, så eg får brukt vottane mine. Hihi. Eller forresten, den tar eg tilbake. Eg kan no bruke dei neste år òg. Vinteren er lang nok som den er. :)

3 kommentarer:

 1. fiiine votter :D Men e er klar for vår nå...så de må nok brukes neste år.. hehe... Jeg er og glad for pakker i posten, og har bestilt pakke, men skrev seff feil adresse på meg selv... klønete som alltid...så spennende å se om den kommer... hehe

  SvarSlett
 2. Så fine votter :) Jeg ønsker meg sånne og selbu-sokker.. har tittet litt rundt på nettet og funnet ut at det koster jo noen kroner å kjøpe det! Det var utrolig fint med lilla ihvertfall :) Pakker i posten er såå greit altså! Her kommer det bare regninger..

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har <3

  SV: Takk søte deg <3 Ble ganske fornøyd selv også <3 Håper du får en flott torsdag :) Snart helg nå :)

  SvarSlett

 
Blogglisten