mandag 1. februar 2010

Måndagsbarn

Eg e ei av dei som syns det e veldig deilig å ha god tid om morningen. Dusje, bruke lang tid på badet, ete en god frokost og sitte (lenge) foran pc'en med en kopp kaffi og lese siste nytt fra den store verda. Vi har ikkje undervisning denne veka, ergo; eg kan gjere dette kvar morning, hurra! Treng vel ikkje nevne at veka eeeeegentlig er satt av til oppgåveskriving? 

Etter en slow start på dagen pakka eg meg inn i ull og drog med meg joggeskoa ut på tur. Men det å jogge på is og snø, det ekje berre berre!

Sånn ser en ut når en har jogga og e overlykkelig fordi en kom seg heimgjen med alle beina i behold. :) ..raud nase og sminkelaus, lovely!

Kvar søndag lagar kjæresten og eg middagsmeny for den komande veka, og så fær vi på storhandel mandagane. Det anbefala eg dåkke på det sterkaste å prøve. Så deilig å sleppe å stresse med å fundere på ka en skal ha til middag kvar einaste dag. Og så e det jo faktisk økonomisk gunstig.

I dag laga vi en fantastisk kylling- og pastasalat, i et desperat forsøk på å vere sunne. Om den vart sunn veit eg ikkje, men den va iallefall vannvittig god - om eg får lov å seie det sjøl. ;)

5 kommentarer:

 1. Hver uke lover jeg meg selv at jeg skal lage ukesmeny, men den blir aldri fulgt! Og det angrer jeg jo på hver dag!

  Kanskje jeg skal prøve igjen i dag?:)

  SvarSlett
 2. Hehe, det syns eg at du skal :) Spara masse tid og pengar :)

  SvarSlett
 3. Hei, takk for kommentar i bloggen min!
  Eg saknar også skikkeleg kvalitets barne-tv. Me gjer faktisk det sama her i huset med middagsmeny, det fungerer utruleg bra!! :)
  Godt å lesa at det er andre som treng god tid om morgonen med kaffi,nyheiter og lys :)

  Ha ein fin kveld! :)
  Helsing K

  SvarSlett
 4. Jeg syns du er flink som kommer deg ut på glattisen jeg :) merker det selv at joggeturen sitter langt inne når føret er slik. Da blir det nok heller treningssenter på meg, selvom frisk luft frister mer i bunn og grunn. Å handle alt på mandager er kjempe lurt. Vi prøvde det en periode men så har det sklidd ut. Tar deg på ordet og skal sette igang planleggingen igjen ;)

  SvarSlett
 5. Så bra!! :) Kjekt å kunne vere til inspirasjon ;)

  SvarSlett

 
Blogglisten