søndag 9. mai 2010

Iskald Corona med lime


Sol og varme ga oss lyst på iskald Corona med lime. Så da blei det iskald Corona med lime - til lørdagsnachosen :) Det var godt å slenge beina oppi sofaen etter nåken timar på jobb og forsømt husarbeid endelig vart tatt.

I dag blir det oppgåveskriving og forhåpentligvis ein tur på treningssenteret (ellers blir det ei begredelig veke på treningsfronten). Heilt greit at sola ikkje skin i Stavanger i dag, eg må jo vere inne likevel. Men onsdag tar eg "ferie", så då er den velkomen tilbake! ;) Fin søndag til deg

7 kommentarer:

 1. Mmmm, corona er veldig godt! :)

  Lykke til med oppgaveskrivingen idag - håper du har motivasjonen på topp! :) Jeg skal også være inne i hele dag (jobb), men her skinner solen så det er litt småkjedelig!

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke så veldig glad i øl, men kalde drikk er så godt på denne tiden av året! Jeg nyter en kald drink og kjæresten prøver nye tuborg med lime. Du er flink om du klarer å gjøre det på en søndag! Blir vel en tur her i dag på sitt beste

  SvarSlett
 3. Martine: Takk :) Verre å vere inne når sola skinne :) (hoho, det rimte) ;)

  MK: Egentlig ikkje så glad i øl eg heller, men Corona med lime er godt! Vi hadde egentlig tenkt å prøve den nye Tuborg vi òg, var den god? :) En smule billigare enn Corona ;)

  SvarSlett
 4. Deilig belønning og avkobling :) Lykke til med oppdageskriving!

  SvarSlett
 5. Ja, veldig godt :) Takk for det :)

  SvarSlett
 6. Nam, corona med lime og nachos! det diggeste av det diggeste :) Lykke til med innspurten av oppgaveskriving, Henriette! Du er flink!

  SvarSlett
 7. mmm... vad gott med iiiiskall Corona m lime! Drikker ikke så mye øl just nu men på sommaren er det ju supergott.

  Hoppas du fått en strålande start på uken :)

  SvarSlett

 
Blogglisten