onsdag 19. mai 2010

Trening Veke 19


Denne veka har det (ikkje uventa) blitt overskudd på god-mat-og-kake-fronten og underskudd på lyst-til-å-trene-fronten. Men det har faktisk blitt meir trening enn eg hadde venta, så gir meg sjølv bittelitt  creds for det. 
 
Mandag: Spinning (45 min)
Fredag: Jogging (4,6 km)
Lørdag: Jogging (8,2 km)

No lengtar eg tilbake til treningssenteret, så i dag må det bli ei økt på spinningsykkelen eller Body Pump. Kanskje begge deler? Ønsker meg ein/ei treningskompis som kan piske meg litt. Anyone? :)

7 kommentarer:

  1. Hvor mye pleier du å trene til vanlig i forhold til det du skriver her? Jeg er imponert! Er du av den typen som virkelig trenger å røre seg for å ikke bli rastløs? Lykke til!

    SvarSlett
  2. Høyres ut som du ha vore flink:) Du får deg no ein treningskompis når Tonje kjeme då;) e jo ikkje så alt for lenge til:)

    SvarSlett
  3. MK: Hehe, eg trena egentlig ikkje så masse meir enn det her. Men syns liksom ikkje det blir skikkelig trening med mindre eg trenar på treningssenteret ;) Er ikkje så veldig rastlaus av meg (ligg meir enn gjerne på sofaen), men prøva så godt eg kan å holde meg i form :)

    Karoline: Eg veit :) Gleda meg veldig til det!!

    SvarSlett
  4. Så sprek du er då!!:)
    Det var lenge sida Henriette:) Kosleg å sjå kjentfolk her i den store "bloggeverda". Og moro å få ein update om deg:) Ser ut som om du har det flott, og det er BRA!:)
    Tusen takk for kosleg helsing! Moro at du har besøkt bloggen fleire gonger uten å vite at det var meg;)
    Ha ein fin kveld/natt!
    Klem:)

    SvarSlett
  5. Flink! Mer enn hva jeg klarte forrige uke i hvertfall, da fikk jeg bare til 2 økter (en arobik/Styrke og en joggings)

    Jeg skulle gjerne stilt opp som treningskompis ;) meen litt langt unna da!

    SvarSlett
  6. jAAAAAAAAAAA, når eg kjem blir det FULL rulle :)

    SvarSlett
  7. Er med å trener hvis du trener på sis? ;)

    SvarSlett

 
Blogglisten