søndag 4. april 2010

Frisørshampoo online
Før (då eg var ung?) kunne eg bruke ka som helst slags shampoo, uten at håret mitt ropte om hjelp. No kan eg ikkje bruke vanlig butikkshampoo før håret reagerer på enten den eine eller den andre måten. Som kjent er frisørshampoo dyrt i salong, iallefall for lommeboka mi. 

MEN, ka har vi internett for? Eg har god erfaring med å bestille shampoo hos feelunique.com, kvalitet til en billigare penge - uten fraktkostnadar. No ventar eg speeeeent på pakke i posten, Tigi Bed Head Superstar Shampoo og Balsam er på veg til meg! Det einaste negative er leveringstida fra England, eg har jo ikkje tolmodighet til sånt - skal helst ha det med en gang! Men den som ventar på nåke godt ventar ikkje forgjeves... ;)

14 kommentarer:

 1. Har ikkje prøvd Tigi før, men har hørt mykje bra :)

  SvarSlett
 2. Jeg bruker akkurat samme shampoo og er super fornøyd :) De lukter nyydelig så her er det bare å glede seg!

  SvarSlett
 3. Jeg bruker alt mulig av shampoer, men har lenge tenkt på å bestille meg noe litt bedre fra en nettbutikk! :D Da blir det jo ikke særlig mye dyrere enn vanlige shampoer. Er spent på å prøve!

  SvarSlett
 4. Jeg bruker mye forskjellig jeg! Mest butikkshampoer egentlig.. synes jeg ikke merker ordentlig forksjell, så da blir det ikke verdt pengene for min del..

  SvarSlett
 5. Ååh, hear ya! Jeg har brukt litt butikkschampoo nå i det siste, siden jeg har måttet prioritere andre ting, men jaggu merker jeg det på håret. Forferdelig! jeg må bestille meg ordentlige greier igjen, og siden du skryter sånn av feelunique, så må jeg teste den siden også. Aldri bestilt derfra. Men hvordan er det med toll og slikt da?

  SvarSlett
 6. Takk for bra tips! Gjør godt for en litt muggen lommebok ; p

  SvarSlett
 7. Du får gi en lyd om hvordan den virker da! Mitt hår burde totalrenoveres :P

  SvarSlett
 8. Har også opplevd akkurat samme i det siste ;) Med at jeg ikke tåler butikksjampoo og slikt. Så det ble en del bestilling :)

  SvarSlett
 9. åh, nei.. gjett om ikke jeg endte opp inne der og handlet nå, etter at jeg leste dette i stad.. Jaja, spray og mouse på vei til meg =) Hvor lang tid pleier det å ta? så det stod 5-7 dager på siden, det er vel ikke såå lenge?

  SvarSlett
 10. Hehe, sånn kan det gå ;) Leveringstida variera veldig syns eg, men har opplevd alt mellom 1 veke og 3 veker (i forbindelse med jula), gjennomsnittlig 10 daga :)

  SvarSlett
 11. Oooh, thanks for alle tips!:)

  SvarSlett
 12. Jag bestiller ganska mye fra feelunique nu venter jeg på min mineral make up fra id. Har aldrig varit noe problem og bestille der fra men somsagt det tar litt tid... Men det er det ju vert eftersom det er så billigt :)!!

  SvarSlett

 
Blogglisten