tirsdag 6. april 2010

Tilbake til kvardagen

Skulle så gjerne ønske at påskeferien varte litt lenger, berre litt. Har vore godt å sleppe å ha vekkerklokke på om morningane, sove lenge, ete god mat og berre slappa av. Men no har vi tømt skapa for påskegodt og skal tilbake til kvardagen med hard trening, sunn mat, vekkerklokke og rutine. Skal bli litt godt det òg. :)

Det nærmar seg innspurten på eksamensoppgåva mi, i løpet av morgendagen skal den gjerast ferdig og printast før levering på torsdag. Deretter blir det jobbing resten av veka.

Litt bilder fra søndagsturen til Vannassen;

 
Med mitt nye tubeskjerf fra Gina Tricot, which I love.


Akkurat no står vasking av leilighet på planen, 
før vi skal på butikken og fylle kjøleskapet med sunn mat og gode grønnsaker.
Ha en fin tirsdag! :)

8 kommentarer:

 1. Ah sunn mat skal det også blir her i huset !:P Jeg tror jeg har fått en overdose av usunn mat, føler meg skikkelig rar.. Greit å få i seg litt grønnsaker igjen istedenfor sjokolade :p

  SvarSlett
 2. Så fint skjerf!
  Det er vanskelig å gå over til sunn mat og null sjokolade når det har vært masse kos nesten en hel uke;) hihi...
  Ha en flott dag;)

  SvarSlett
 3. I know, får nesten litt abstinensa når en har ete sukker heile helga og slutta så brått ;) Men det skal nok gå bra ;)

  SvarSlett
 4. Ja Malmø rekomenderar jag och besøka. Härlig by! Själv vill jag gøra en Norgetur. Har ju bara varit hær runt om kring Oslo och Lillehammer. Har ju massa kvar ;)!!

  SvarSlett
 5. Så fint det nederste bildet var av deg! makan :) Ja, nå er det tilbake til hverdagen.. Som du sier er det jo litt got også, men jeg kunne gjerne ha to uker til med påskeferie ;) Her blir det fult kjør med bacheloroppgaven og 3 andre eksamener, i tillegg at man må jobbe litt.. Vi får se frem til sommeren :)

  SvarSlett
 6. Ja jag tycker H&M har ganska bra treningstøy. Kjøpte den når jeg var i Sverige, då blev det ju enu bedre pris :)

  SvarSlett
 7. SV: Det er kjempegodt, så jeg anbefaler å prøve! =) Tenkte jeg skulle prøve å lage min egen "crisp"-mix neste gang, av griljermel og krydder - hvis det blir bra, så slipper jeg jo å kjøpe det settet. :)

  SvarSlett
 8. koselige bilder! :) Så pen du er! :D

  SvarSlett

 
Blogglisten