onsdag 7. april 2010

Mine fine, kvite Vans


...er ikkje lenger like kvite som dei ein gong var. 
No er dei egentlig meir grå, og eg har eit lite håp om at dei kan bli fine igjen.
Kan eg legge dei i klor, eller vil det ødelegge heile skoen?
Har vaska dei i vaskemaskin før, men syns ikkje det hjalp nåke særlig.. 

Har nåken tips eller triks som kan hjelpe meg,
eller må eg rett og slett berre kjøpe nye? ;)

10 kommentarer:

 1. Ååååh! Eg har leita etter sånne. Veit du kva modellen heiter? Eg hadde smme problem med keds og converseskoa mine. Vaska og vaska på dei i maskin... Kjøpte nye converse tilslutt! :)

  SvarSlett
 2. Eg kjøpte dei i fjor (eller var det året før?). Modellen heite iallefall Vans Authentic Lo Down White. Dei har dei her: http://soleservice.no/no/shoes/produkter/vans/vans-authentic-low-down :) Åh, eg vil ha marineblå!

  SvarSlett
 3. Åh, jeg lurer også på det.. har ett par tøysko fra i fjor som jeg elsker - de er ikke hvite da - men de har noen usjarmerende flekker fordet! litt redd for at de skal bli ødelagt i maskinen jeg!

  SvarSlett
 4. Eg hadde glatt lagt dei i klor... Er jo ikkje verre å kjøpe nye fordi dei er øydelagt av klor enn at dei er så stygge at du ikkje kan bruke dei likevel:-)

  SvarSlett
 5. Eg tenkte på det samme, Jorunn ;) Trur eg skal prøve klor eg ;)

  SvarSlett
 6. God morgen søte du!

  Jeg har akkurat det samme problemet med mine hvite converse.. så kjedelig! Men jeg har dessverre ingen magiske triks i ermet, annet enn å kanskje vaske dem i vaskemaskinen?? Men jeg er neimen ikke sikker på om det er så lurt hellr, så ikke prøv før du har ført med noen andre;)

  Kan tenke meg du savnet Stryn i påsken. Det er en BRA plass! Har du tenkt deg tilbake? Jeg blir så glad hver gang jeg hører om blide, fine folk som har tenkt seg vestover etterhvert, det gjør det litt mer fristende å flytte på seg. Men det skal ikke være lett å bestemme seg... blæh!

  Nå er det snart helg, ha en fin innspurt på uka!

  Klemmer til deg

  SvarSlett
 7. Hmm, kanskje klor er tingen ja? Jeg vasket et par av mine hvite tøysko fra dinsko i vaskemaskinen, og plutselig var limet kommet ut i stoffet så det var en fiin gul stripe rundt hele sålekanten.. Det finnes jo hvitt skopuss hvis du vasker over med klut og klor først? Bare en tanke :)

  SvarSlett
 8. Trur kanskje dei må ligge litt i klor om det skal funke..........

  SvarSlett
 9. er bare jeg litt teit her, eller kan vanish for hvitt tøy funke på sko? :)

  SvarSlett
 10. Jeg bare elsker de skoene! Jeg har pleid å vaske de i vaskemaskinen, for da har de blitt hvitere ( noe jeg kanskje har gjort 5 - 6 ganger). Men du burde passe på hvor mye du vasker de, for det har blitt hull bak på skoen min.

  SvarSlett

 
Blogglisten