mandag 19. april 2010

Slappfisk

 

Lange dagar med forelesning, eksamensskriving, jobb og trening tar på. No ligg eg på sofaen under det gode pelspleddet mitt heilt tappa for energi, litt sånn som desse to fine ♥ 

I kveld skal vi kose oss med The Bachelor (en episode og du er hekta...) og Jack Bauer på nye eventyr. På menyen står  steikt ris med egg og kylling (Nam! Matvrak ja.. ;)

Lovar å kome sterkare tilbake på bloggfronten om ikkje så lenge! Skal berre levere eksamensoppgåve, jobbe litt og få tilbake energien i kroppen først ;)

Ha en fin mandagskveld ♥

8 kommentarer:

 1. Heilt enig..en episode ungkaren, og en e hekta! Love the drama <3 Tvkveld her i huset og :) Deilig d!
  Ingeborg:)

  SvarSlett
 2. Håper energien din kommer tilbake for fult=)
  Ha en fin dag=)

  SvarSlett
 3. Forstår deg så godt, Henriette. Lykke til med skrivingen! du er flink :)

  SvarSlett
 4. Du verkar ha fullt upp! Så flink du er. Ger man så mye energi tar den slut etter ett tag. Så hoppas du hinner vila och ladda batterierna snart :)!!

  SvarSlett
 5. Det er lov å være slappfisk iblant! Høres deilig ut med en tv-kveld og lading av batterier! Håper det går bra med eksamenen din!

  SvarSlett
 6. Lykke til med eksamensoppgaven! :)

  SvarSlett
 7. De boksene er kjøpt hos sweetmemories.no
  Jeg fant dem ikke på siden nå så kanskje de er utsolgt,men
  de har så masse annet fint der=)

  SvarSlett
 8. Så kjedelig med lite energi og slapp kropp... Men vet du hva; det er SÅ lov i den perioden du er inne i nå. Eksamensperioden tar skikkelig på. Slapp godt av og kom tilbake til bloggen når du føler for det. Blogging er et overskuddsprosjekt.

  Tusen takk for supre tips Henriette! Tenkte meg at du kom til å ha et tips eller to i ermet;) Nå gleder jeg meg skikkelig til å oppdage Stavanger! Det ser ut til at flyene går, så jeg krysser fingrene i øst og vest.

  GOD HELG, nyt!

  Klemmer

  SvarSlett

 
Blogglisten